Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Plaatsen van regenputten

Plaatsen van regenputten

Het plaatsen van regenputten of waterputten is verplicht wanneer u bouwt, renoveert of uw woning exponentieel uitbreidt. Dit is een goede regel, aangezien regenputten en waterputten uw waterrekening aanzienlijk doen dalen en de dag van vandaag relatief makkelijk te plaatsen zijn. Schakel Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts, dicht bij Antwerpen, in voor het hijsen van de putten. Wij hebben alles in huis om het volledige proces van A tot Z uit te voeren.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Een kraan bespaart u heel wat werk uit bij het plaatsen van regenputten

Vooraleer we de waterputten of regenputten kunnen plaatsen, is het van belang dat de plaats waar de put moet komen, wordt voorbereid. Afhankelijk van de grootte van de put, kan het graafwerk een hele karwij worden. Versnel het proces door een kleine kraan met chauffeur te huren. Met behulp van het juiste gereedschap en de aansluitende expertise, kan het plaatsen van regenputten of waterputten gereduceerd worden tot een dag. Na het uitgraven en voorbereiden, hijsen we de putten van de vrachtwagen rechtstreeks in het voorziene gat. Soms is het voldoende om deze werkzaamheden uit te voeren met een laadkraan die reeds op het voertuig bevestigd is. Dit is slechts mogelijk wanneer de afstand tussen de vrachtwagen en de put relatief klein is.

Verwen uzelf met een zwembad of jacuzzi

Naast het plaatsen van regenputten en waterputten kunt u bij Stig Herthogs ook terecht voor de installatie van uw zwembad en jacuzzi. Ook hier hijsen we met behulp van een aangepaste kraan de gevaartes minutieus in de putten, die voorzien zijn van beschermend materiaal. Op die manier daalt het risico op beschadigingen aanzienlijk, zowel voor uw zwembad als voor uw tuininfrastructuur.

Doe een beroep op onze jarenlange ervaring

Bent u van plan om binnenkort een regen- of waterput te installeren en wenst u graag hulp bij het hijsen van de bassins in de putten? Contacteer ons op het nummer 0498.32.09.38 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en verzeker uzelf van een vlekkeloos plaatsingsproces.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram