Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Montagewerken Wuustwezel

Montagewerken in regio Wuustwezel

Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts kan ingeschakeld worden voor al uw montagewerken in Wuustwezel, dicht bij Antwerpen, en ver daarbuiten. Onze specialisatie is glasmontage. Bijna dagelijks zijn we in de weer om kleine en grote glaspartijen te plaatsen. We werken voornamelijk voor bedrijven, maar ook kleine zelfstandigen en particulieren zijn steeds welkom om een beroep te doen op onze diensten.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Wij voeren alle montagewerken uit in Wuustwezel en ver daarbuiten

Als bedrijf gespecialiseerd in montagewerken in de omgeving van Wuustwezel, onderdeel van de provincie Antwerpen, beschikken we over een groot klantenbestand in de koekenstad. We zijn echter in te huren voor al uw hijswerken verspreid over heel Vlaanderen. Naast glas, hijsen we ook elk ander zwaar materiaal of object. Denk aan regenputten, zwembaden, staalconstructies, natuursteen en meer. We hebben momenteel vier kranen in ons assortiment die ingezet kunnen worden. Voor ieder project in Wuustwezel en omstreken waar montagewerken uitgevoerd dienen te worden, bekijken we welke kraan het meest geschikt is afhankelijk van de grootte en het gewicht van het voorwerp.

Reken op ons vakmanschap voor al uw complexe kraanwerken

Heeft u een moeilijke klus in het vooruitzicht? Bespreek gerust uw zorgen of vragen met ons, zodat u met een gerust hart aan de start van de werken kunt staan. Als kraan- en montagefirma zijn we in het bezit van verschillende certificaten die onze professionele aanpak ondersteunen en u als klant verzekeren van optimale en vlotte service. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en vormen de spil van onze onderneming. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend meer info of een offerte aan. We zijn ook steeds bereikbaar op het nummer 0498.32.09.38.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram