Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Kraanverhuur Wuustwezel

Kraanverhuur Wuustwezel

Stig Herthogs biedt betrouwbare kraanverhuur aan in de ruime omgeving van Wuustwezel. Ons kraan- en montagebedrijf, gelegen in Sint-Lenaarts nabij Antwerpen, opereert over heel Vlaanderen. U kunt bij ons zowel als particulier en professional terecht voor het huren van onder meer een mobiele kraan, een autolaadkraan of een (mini)hijskraan met chauffeur.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Kwalitatieve kraanverhuur in de omgeving van Wuustwezel

Kranen kunnen de duur en mankracht van grote werkzaamheden aanzienlijk reduceren. Ze zijn snel, krachtig en hebben een lange levensduur. We beschikken over een ruim scala aan hijsmachines waardoor u nooit meer op zoek hoeft te gaan naar een bedrijf waar u uw mobiele kraan kunt huren. Wanneer u twijfelt, kunt u steeds raad vragen aan ons team van experts. Zij staan op elk moment klaar met advies en bekijken welke mobiele kraan u het best kunt huren voor uw kraanwerken.

Verdeler van handige bouwaccessoires

Naast kraanverhuur kunt u bij Stig Herthogs nabij Wuustwezel ook terecht voor diverse werktuigen. Denk aan glaszuigers als hulp bij het plaatsen van ramen of glaspartijen. Een glaszuiger bevat zuignappen die rechtstreeks op het glas worden geplaatst en vacuüm worden getrokken. Als gevolg kunt u ze eenvoudigweg verplaatsen zonder de grip te verliezen. In combinatie met de bijpassende kraanverhuur is het een ideale toepassing voor zelfstandige glasmonteurs in de omgeving van Wuustwezel.

Reken op onze expertise voor het huren van de juiste mobiele kraan

Bent u er nog niet uit welke soort mobiele kraan u wilt huren? Stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een beschrijving van de werkzaamheden en de lasten die door de kraan gedragen of verplaatst moeten worden. U kunt ons ook steeds bereiken op het nummer 0498.32.09.38. We bekijken voor u de mogelijkheden van kraanverhuur en zetten de betreffende machine klaar op onze site nabij Wuustwezel.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram