Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Hijsen van staalconstructies

Hijsen van staalconstructies

Wij zorgen ervoor dat het hijsen van uw staalconstructies op een veilige en professionele manier verloopt. Als kraan- en montagebedrijf richten we ons volledig op het hijsen en plaatsen van zware of logge objecten. Onze hoofdtaak is glasplaatsing, maar elke vorm van hijswerk is een kolfje naar onze hand.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Schakel onze hulp in voor het hijsen van staalconstructies

Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts, nabij Antwerpen, is in te huren voor al uw montagewerken in Vlaanderen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en hijsen staalconstructies van alle maten en gewichten. Contacteer ons daarom gerust wanneer u een complex project voorhanden hebt. We bekijken alle mogelijkheden en werken een oplossing uit die het meest efficiënt en veilig werkt. We zijn zowel in te huren voor grote als kleine projecten en realiseren projecten voor bedrijven én particulieren.

Laat uw hijswerken uitvoeren door professionals

Bij het hijsen van staalconstructies zijn we vaak onderhevig aan grote afstanden, voorzien van uitdagende hindernissen. Om deze te omzeilen, zetten we een van onze twee autolaadkranen in. Een autolaadkraan heeft als groot voordeel dat deze op afstand bediend kan worden. De vrachtwagen kan op de werf geparkeerd worden en vormt de operationele basis voor de kraanbediening. De kraan is compact en kan daarom makkelijk op krappe plaatsen ingezet worden. Dankzij de telescooparm heeft de kraan een grote reikwijdte, waardoor elk plek binnen handbereik is. Wenst u gebruik te maken van onze autolaadkranen inclusief chauffeur voor het hijsen van uw staalconstructies? Of heeft u interesse in een van onze andere kranen? Bel ons gerust op het nummer 0498.32.09.38 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram